Міжнародний медичний форум «Медицина України та світу: основи, реалії та стратегічні перспективи» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний медичний форум «Медицина України та світу: основи, реалії та стратегічні перспективи»

20 грудня 2023 Новини та події

Науково-практична діяльність є одним з найважливіших напрямків навчально-наукового інституту медицини Університету «КРОК». Спілкування з колегами з усієї України, обмін досвідом, популяризація інституту в медичній та науковій спільнотах та закладення підгрунтя для ймовірної спільної діяльності формує потужних розвитковий потенціал даного напрямку та пізнаваність серед майбутніх абітурієнтів.

З 13 по 15 грудня 2023 року директор ННІ медицини, президент ВГО «Українська асоціація лікарів-психологів», експерт МОЗ України Богдан Божук та професор кафедри прикладної медицини ННІ медицини, заступник голови Держлікслужби України Володимир Короленко, взяли активну участь в Міжнародному медичному форумі «Медицина України та світу: основи, реалії та стратегічні перспективи», присвяченому 150-річчю Наукового товариства імені Т.Г. Шевченка (НТШ) та 125-річчю Лікарської комісії НТШ.

Участь з доповідями у заходах НТШ є почесною можливістю для науковця, оскільки товариство - це перша багатопрофільна академія наук українського народу. Воно стало основою формування української державності в 1918 році на чолі з Михайлом Грушевським, а потім підтримувало українську науку за кордоном в Європі, США, Канаді, Австралії та від набуття Україною незалежності і дотепер є потужним центром наукової думки у нашій державі.

Професор Володимир Короленко виступив модератором пленарного засідання «Проблеми громадського здоров’я, фармацевтичної галузі, медичного менеджменту та цифрової медицини в умовах воєнного часу» та круглого столу «Медична освіта та практична охорона здоров’я: проблеми та шляхи вирішення» разом з очільником Львівського національного медичного університету- Орестом Чемерисом.

Директор ННІ медицини Богдан Божук презентував доповідь на тему «Сучасний стан надання послуг у сфері психічного здоров’я (на прикладі окремих регіонів)» де, зокрема, представив науковій спільноті узагальнені результати дослідження в рамках проекту PsyCare-Kyiv Region, який реалізується ВГО «Українська асоціація лікарів-психологів», спільно з Київська обласна державна адміністрація, регіональним координаційним центром з психічного здоровʼя та за підтримки українсько-швейцарського проєкту Психічне здоров'я для України.

Оновлено: Четвер, 21 грудня 2023 17:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний медичний форум «Медицина України та світу: основи, реалії та стратегічні перспективи»