Прокачай свої ІТ-навички! — Університет «КРОК»

Новини та події

Прокачай свої ІТ-навички!

13 грудня 2023 Новини та події

Чудова новина в першу чергу для здобувачів освітньої спеціальності 122 Комп'ютерні науки, але спробувати можуть усі охочі!

Отже, оголошено набір у Навчальний Табір по Rust — Зима 2023-2024!
Цей буткемп створений для тебе, якщо ти вже прочитав RustBook і маєш досвід розробки, проте навіть якщо ні, ти можеш спробувати свої сили.

Для тих, хто не пройде відбір ми хочемо запустити пісочницю — курс для початківців, який підготує вас до наступного буткемпу. Якщо сумніваєшся чи цей формат навчання підходить тобі, то переглянь фідбеки від учасників минулих буткемпів та запитай поради в нашому публічному чаті. Проте врахуй, будь ласка, що програма інтенсивна та розрахована на залученість у 20 годин на тиждень.

На тебе очікує перевірена програма, досвідчені ментори та дружня атмосфера. По успішному завершенню навчального табору ти не лише знайдеш нових друзів, але й отримаєш навички, яких достатньо для професійної розробки на Rust, та зможеш впевнено пройти співбесіду. Навчання проходить у маленьких групах. Навчальний табір є повністю безкоштовним та проводитиметься онлайн. Старт табору запланований на 20-те грудня 2023 року, і триватиме він 4 місяці. Після успішного завершення передбачена професійна сертифікація, що зробить твоє резюме більш привабливим для роботодавців.

Реєстрація на курс вже відкрита, тож заповнюй форму для участі у Rust Bootcamp — Winter 2023-2024 вже сьогодні!

Форма відкрита для реєстрації до 14-го грудня.

Не проґав можливість покращити свої професійні навички, поліпшити свої кар’єрні перспективи та знайти друзів серед людей із подібними інтересами.

Зверніть увагу, що дедлайн подачі заявок 14 грудня. Старт навчання — 20 грудня.

Оновлено: Середа, 13 грудня 2023 19:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Прокачай свої ІТ-навички!