SmileФест у Бородянці — Університет «КРОК»

Новини та події

SmileФест у Бородянці

13 грудня 2023 Новини та події

07 грудня 2023 року в с. Бородянка за ініціативи Фахового коледжу Університету «КРОК» у партнерстві з Київським ліцеєм бізнесу та за підтримки Бородянської територіальної громади було проведено культурно-виховний захід «СМАЙЛФЕСТ». Близько 130 дітей 1-2 класів місцевих шкіл узяли участь у цій зустрічі.

Перед юними слухачами із запальними композиціями виступили вокальна студія Університету «КРОК» «VOSKband» та гурт гітаристів Коледжу «Guitarband». Вокальний номер від Київського ліцею бізнесу виконала учениця Анастасія Дорошенко.

Ведучими СМАЙЛФЕСТу були Святий Миколай (Кузьменко Павло Борисович – КЛБ) та Україночка (Поливач Владислава – студентка Коледжу, керівниця проєкту «Незламні»).

Від місцевої влади з привітанням до присутніх звернулися помічниця в.о. селищного голови Бородянки пані Анжела, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Бородянської селищної ради Тарас Домбровський.

Від Коледжу виступила заступник директора з виховної роботи Ольга Новак. Після урочистої частини СМАЙЛФЕСТУ студенти й співробітники Фахового коледжу, Університету «КРОК», учні Київського ліцею бізнесу працювали з групами дітей на 8-ми локаціях: аквагрим, браслети з намистин і ниток, виготовлення новорічних прикрас, оригамі, новорічні листівки, квест, інсценізація казки).

Ентузіазму й гарному настрою присутніх не завадила навіть повітряна тривога: в укритті свято завершилося піснями й врученням подарунків.

 

Пропонуємо фотозвіт до перегляду!

SmileFest у Бородянці // 07.12.2023

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 13 грудня 2023 19:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » SmileФест у Бородянці