Від знань до дій: що ми отримали на тренінгу з бізнес ефективності — Університет «КРОК»

Новини та події

Від знань до дій: що ми отримали на тренінгу з бізнес ефективності

30 листопада 2023 Новини та події

Шановні студенти!
Маємо честь поділитися з вами враженнями від успішного тренінгу «Особиста бізнес ефективність», який відбувся 27 листопада 2023 року.

 

Наш гід у світі ефективності – Андрій Корейба, бізнес-тренер та аспірант кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» він поділився унікальним досвідом, наділяючи нас стратегіями для досягнення максимальних результатів і зробив цей день неперевершеним для всіх учасників.

Ділимося деякими відгуками учасників:

Гайдук Олександр (МЕН/ОРГ-23м): Тренінг неймовірно сподобався. Настільки цікава тематика, інформація та подача – що вона сприймалась на одному подиху. Я залишався весь вечір під враженням. Під час тренінгу були підняті дуже актуальні питання. І ці питання мають велике значення не тільки для тих, хто навчається на менеджменті, а й для сучасної людини в цілому. Всі моменти описані та проілюстровані вкрай вдало, без «води». Рекомендації та методики щодо покращення своїх можливостей дуже наглядні та зрозумілі. Окреме зацікавлення викликали приклади з власного досвіду Андрія Зеноновича.

Ільїнський Сергій (МЕН/УЛД -23м): Гарне враження. Після прослуховування систематизувалися думки про свою діяльність, своє планування. Інформація інтуїтивно доступна для сприйняття, одразу розумієш, що правильно вчиняєш під час своєї діяльності, а що треба доопрацювати. Не шкодую ні грама, що був присутнім на такому чудовому тренінгу. Гарна робота. Дякую за запрошення, дякую можливість отримати знання, дякую за гарний вечір!

Потапенко Дмитро (гр. МЕН/ОРГ-23м): Дякую! Гарний та корисний тренінг. Були підняті дуже важливі теми. На мій погляд, правильний підхід до планування справ допоможе зберегти ефективність, а боротьба з емоційним вигоранням — зберегти баланс. Із задоволенням буду відвідувати і в майбутньому подібні тренінги.

Команда кафедри управлінських технологій пишається своїм аспірантом і щиро дякую п.Андрію Корейба за корисний і змістовний тренінг. Слідкуйте за оголошеннями, далі буде...

 

Оновлено: Четвер, 30 листопада 2023 13:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Від знань до дій: що ми отримали на тренінгу з бізнес ефективності