Лідери проєкту Коледжу «Незламні» долучились до національних комеморативних заходів — Університет «КРОК»

Новини та події

Лідери проєкту Коледжу «Незламні» долучились до національних комеморативних заходів

28 листопада 2023 Новини та події

Упродовж минулого тижня лідери, активісти проєкту Коледжу «Незламні» стали учасниками комеморативних заходів столиці до національного Дня Гідності та Свободи, а також Дня пам’яті жертв Голодоморів.

Заходи відбувались за ініціативи та підтримки Департаменту молоді та спорту м. Києва, а також за участі Київського молодіжного центру. В рамках зустрічей студенти відвідали Музей Революції Гідності, Національний музей Голодомору-геноциду.

Сьогодні як ніколи важливо шанувати пам’ять кожного, хто віддав своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України. Вшановувати пам’ять мільйонів українців, які своїм життям, волею, сміливістю утверджували й утверджують нині вільну Україну. Слід ніколи не забувати й оберігати пам’ять про знищенні радянським режимом життя українців через Голодомор-геноцид.

Висловлюємо величезну вдячність Департаменту молоді та спорту м. Києва за організацію й долучення студентської молоді до заходів пам’яті. Дякуємо викладачу Коледжу з історії України Олександру Васяновичу та лідерці проєкту «Незламні» студентці Коледжу Владиславі Поливач за менторство. Пишаємося нашою студентською патріотичною молоддю.

В ім’я України та з величезною любов’ю до Батьківщини перемагаймо

Оновлено: Вівторок, 28 листопада 2023 19:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Лідери проєкту Коледжу «Незламні» долучились до національних комеморативних заходів