«Вплив війни на навколишнє середовище України»: круглий стіл — Університет «КРОК»

Новини та події

«Вплив війни на навколишнє середовище України»: круглий стіл

31 жовтня 2023 Новини та події

Cтудентка Фахового Коледжу, виконуюча обов'язки голови ЕКО «ЛОТОСу» - Венгринович Софія 09 вересня 2023 року разом з багатьма студентами з усієї України взяли участь у заході «Leaders Day» від агенції UGEN.

24 жовтня 2023 року оновлена команда Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС», в рамках проєкту Еразмус+ “Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату/КЛІМАН”, разом зі студентами-активістами Фахового коледжу Університету провели Круглий стіл на тему: «Вплив війни на навколишнє середовище України». Учасники зустрічі розкрили різні аспекти теми, а саме: забруднення повітря, пожежна небезпека, наслідки підриву Каховської ГЕС, надмірне використання природних ресурсів, а також вплив війни на ґрунт та тваринний світ. Презентації студентів відображали не лише нагальність вирішення проблем, а й можливості та ініціативи, які вже здійснюються задля зменшення їх наслідків.

Цей захід дозволив розширити знання учасників про екологічну проблематику в контексті війни. Студенти запропонували цікаві ідеї та перспективи, які допоможуть краще зрозуміти це питання і знайти нові шляхи для його подальшого вирішення.

Оновлено: Вівторок, 14 листопада 2023 18:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Вплив війни на навколишнє середовище України»: круглий стіл