«Тобі від мене» – зустріч із засновником благодійного фонду Є. Трофимчуком — Університет «КРОК»

Новини та події

«Тобі від мене» – зустріч із засновником благодійного фонду Є. Трофимчуком

18 жовтня 2023 Новини та події

13 жовтня 2023 року в рамках колежанського проєкту «Незламні» для студентів Фахового коледжу Університету «КРОК» відбулася зустріч із засновником та президентом благодійного фонду «Тобі від мене» – Євгенієм Трофимчуком.

Під час заходу студенти поділилися своїм досвідом благодійності. Євгеній розповів, як він прийшов у волонтерство та заснував свій благодійний фонд для цивільних, які страждають від російської агресії, та задля допомоги Збройним Силам України. Гість розповів про поїздки на окуповані території і описав позитивні та негативні сторони волонтерської діяльності. Присутніх захопили історії з життєвого досвіду Євгенія про найважчі поїздки в Донецьку та Запорізьку області. Модератором заходу була лідерка проєкту «Незламні» Владислава Поливач.

Після зустрічі студенти переконалися, що навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще. Немає маленької допомоги, разом – ми сила і неодмінно здолаємо ворога!

Активісти «Незламні» передали через Євгенія благодійну допомогу, зібрану студентами, батьками, працівниками Коледжу, а також окопні свічки для П'ятої окремої штурмової бригади артилерійців.

Працюємо на Перемогу! Обʼєднуємося задля Перемоги!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч із Євгенієм Трофимчуком // 13.10.2023

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Тобі від мене» – зустріч із засновником благодійного фонду Є. Трофимчуком