Організаційна зустріч з магістрами кафедри управлінських технологій — Університет «КРОК»

Новини та події

Організаційна зустріч з магістрами кафедри управлінських технологій

04 жовтня 2023 Новини та події

02 жовтня 2023 року о 19:00 відбулася організаційна зустріч платформі Teams, яка об'єднала команду кафедри управлінських технологій і здобувачів магістерського освітнього рівня спеціальності «Менеджмент».

На цьому заході ми привітали новичків, здобувачів І-го курсу ОП «Менеджмент організацій», ОП «Управління логістичою діяльністтю», ОП «Управління закладами освіти», та ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» з тим, що вони стали частиною КРОКівської родини і вирушили в цікаву подорож до нових знань. Під час зустрічі здобувачі поспілкувалися з командою кафедри управлінських технологій; ознайомилися з особливостями навчального року, та родзинками освітніх магістерських програм; дізналися про захоплюючі події та проєкти, які чекають магістрантів цього року; обговорили свої плани та амбіції щодо майбутнього; отримали вичерпні відповіді на всі свої питання.

Разом поринули в атмосферу позитиву та взаєморозуміння, яка обіцяє бути основою для великих досягнень у цьому навчальному році.

Дякуємо всім, хто був присутнім та зробив цей вечір особливим! Ми готові до захопливого та продуктивного року разом! Не пропустіть жодної іншої події від команди кафедри управлінських технологій.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті та в соціальних мережах!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Організаційна зустріч з магістрами кафедри управлінських технологій