Українська делегація на 31-ій Міжнародній конференції СEEMAN в Казахстані — Університет «КРОК»

Новини та події

Українська делегація на 31-ій Міжнародній конференції СEEMAN в Казахстані

27 вересня 2023 Новини та події

Співробітники Бізнес Школи КРОК – Олена Рудавка, заступник директора, керівник програми МВА та Оксана Сєдашова , доцент та керівник проектів та програм Бізнес Школи КРОК представили бізнес-освіту України на 31-й Міжнародній конференції СEEMAN – Міжнародної асоціації розвитку менеджменту в динамічних суспільствах (Словенія, Блед), яка відбулась в Алмати, в Казахстані. В конференції взяли участь учасники з 25 країн, які представили досвідчені бізнес-школи та університети менеджменту з Європи та Азії, зокрема Індії та Китаю.

Приймаючою стороною був Almaty Management University, який є підприємницьким, соціально відповідальним університетом, що співпрацює з понад 150 університетами та асоціаціями по всьому світу.

Конференція проходила під гаслом «Leadership for a Sustainable World» і це означає, що сьогодні бізнес-освіта у всьому світі орієнтована на підготовку соціально відповідальних підприємців та управлінців, які прагнуть формувати стале суспільство.

Протягом конференції учасники взяли участь у численних панельних дискусіях, які були присвячені побудові Сталого Світу, досвіду досягнення цілей сталого розвитку в Азії, якості сучасної бізнес освіти та її орієнтації на потреби підприємців, відповідальним дослідженням, інтеграції напряму сталості в навчальний процес бізнес-шкіл – знайомству з найкращими практиками, «зеленому інтелекту» та ролі Штучного Інтелекту та діджитал-технологій в етичному досягненнї Цілей Сталого Розвитку. Особлива роль була відведена питанням креативності та інновацій, а також розвитку певного набору навичок, який є необхідним студентам, викладачам, підприємцям для успішного досягнення Цілей Сталого Розвитку.

Конференція надала можливість гідно представити Україну в світовому просторі бізнес-освіти, показати потенціал України, а також встановити ділові контакти з представниками освітніх установ Казахстану, Швейцарії, Румунії, Польщі, Індії, Китаю, Киргизстану, Китаю, Угорщини з метою створення спільних освітніх програм, проведення досліджень та обміну досвідом у галузі менеджменту.

Бізнес Школа КРОК пишається можливістю бути частиною прогресивної міжнародної спільноти, обмінюватися та вивчати міжнародний досвід, адаптуючи його в освітні програми для підприємців та менеджерів України, тим самим пропонуючи якісну бізнес-освіту, що відповідає міжнародним стандартам, для розвитку й відбудови України.

Оновлено: Середа, 27 вересня 2023 17:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Українська делегація на 31-ій Міжнародній конференції СEEMAN в Казахстані