Фаховий коледж Університету «КРОК»– учасник Міжнародної конференції юних парламентарів миру — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж Університету «КРОК»– учасник Міжнародної конференції юних парламентарів миру

26 травня 2023 Новини та події

23 травня 2023 року Печерська гімназія №75 м. Києва реалізувала Міжнародну конференцію юних парламентарів миру HWPL: Україна-Чехія, яка відбулася в онлайн форматі. Близько 140 школярів, студентів і викладачів з України, Чехії, Німеччини, Румунії та інших країн у формі моделювання міжнародних відносин для побудови миру, з метою навчального і культурного обміну між школярами та активізації практичної миротворчої діяльності серед молоді обговорювали питання припинення війни в Україні, сповіщення світової спільноти про реалії війни та заклику до її припинення, відновлення територіальної цілісності України консолідуючи світову підтримку.

В рамках дружнього та постійного партнерства в мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО до участі у Конференції долучились студенти 1 курсу Фахового коледжу Університету «КРОК», це: Яковенко Дар’я, Волоха Альона, Лисенко Віолета, Чимбель Анастасія, Новосад Марія, Курішенко Діана, Лизенко Єлизавета, Омельчук Вероніка.

Особливість конференції така, що учасники виступають у ролі «юних парламентарів миру» – юних громадян-посланців миру, які активно висловлюють свою думку та дії у напрямку побудови миру й поширення культури миру, що у підсумку стане громадською думкою та буде змінювати цей світ і майбутнє. Учні зазначили про необхідність виконання міжнародно права у досягненні миру, важливу роль застосування Декларації миру і припинення війн та Української формули миру для відновлення територіальної цілісності України, а також розповіли ідеї поширення культури миру через соціальні мережі.

За підсумками заходу було оголошено офіційне комюніке учасників конференції, як глобальне звернення до міжнародної спільноти та членів парламентів усіх країн щодо розгляду та підтримки Декларації миру і припинення війн (DPCW) та Української формули миру.

Щиро вдячні за гостинність та партнерство Печерській гімназії №75 м. Києва, завдяки якій відбувся такий чудовий та надважливий захід. Бажаємо успіхів та процвітання! А нашій Україні омріяної всіма Перемоги та миру!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж Університету «КРОК»– учасник Міжнародної конференції юних парламентарів миру