Фаховий коледж – учасник Національного форуму органів студентського самоврядування — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж – учасник Національного форуму органів студентського самоврядування

19 травня 2023 Новини та події

11 та 12 травня 2023 року на базі Державного податкового університету відбувався Національний форум органів студентського самоврядування. Організаторами Форуму виступили лідери студентського парламенту ДПУ спільно з Громадською організацією «Українська асоціація студентів» (ГО «УАС»). Учасниками Форуму також стали лідери студентського самоврядування Коледжу: Марина Лазаренко (голова культурного комітету Студентської Ради Коледжу) та Ілля Трубніков (голова графічного дизайну Студентської Ради Коледжу).

Офіційна частина заходу включала дискусію-обговорення на тему «Напрямки розвитку студентського самоврядування в Україні», яка у змішаному форматі об'єднала понад 160 здобувачів і представників органів студентського самоврядування з 51-го українського закладу вищої освіти. Під час Форуму студенти проаналізували: сучасний стан правового регулювання студентського самоврядування в Україні; перспективи імплементації іноземного досвіду студентського самоврядування у вітчизняну практику; аналізували проблеми фінансування органів студентського самоврядування; роль студентського самоврядування у забезпеченні якості освіти в умовах воєнного стану; потребу взаємодії студентського самоврядування з адміністрацією ЗВО та органами влади тощо.

В рамках Форуму відбувались цікаві пленарні дискусії за участю волонтера, захисника Київщини, героя кінореконструкції березневих подій «Область героїв» Олександра Дячка та учасника олімпійських ігор, українського борця вільного стилю, бронзового призера чемпіонату світу, срібного призера чемпіонату Європи, срібного призера Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України з вільної боротьби Валерія Андрійцева.

Спеціальним гостем другого дня Форуму став освітній омбудсмен України Сергій Горбачов. Наприкінці заходу в онлайн-режимі виступила представниця Європейського Союзу студентів, яка поділилася з учасниками досвідом роботи Союзу та проєктами, які реалізуються у рамках надання освітніх можливостей та програм підтримки для українських студентів.

Оновлено: Вівторок, 23 травня 2023 14:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж – учасник Національного форуму органів студентського самоврядування