«Туризм. Крок до професії»: профорієнтаційні зустрічі із школами-партнерами — Університет «КРОК»

Новини та події

«Туризм. Крок до професії»: профорієнтаційні зустрічі із школами-партнерами

10 травня 2023 Новини та події

02 травня 2023 року профорієнтаційна команда Університету «КРОК» зустрілась із старшокласниками шкіл-партнерів, які також долучилися до проєкту кафедри туризму та Департаменту довузівської підготовки – «Туризм. Крок до професії».

Понад 20 років тісної співпраці поєднують наш Університет із середньою загальноосвітньою школою №140 м.Києва. Скільки всього змінилося за цей час, а в школі, як завжди затишно і привітно. У профорієнтаційному заході взяли участь учні 10-11 класів, які із зацікавленням подивились презентацію про Університет «КРОК», більш детально познайомились із особливостями туристичної освіти, взяли участь у дискусії, жваво відповідали на запитання.

Знайомство із Університетом «КРОК» старшокласників спеціалізованої школи №129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови відбулось в у цей же день в режимі онлайн. Учні з інтересом прослухали інформацію про наш Університет, познайомились із спеціальностями, поринули у світ туристичної підготовки. Значний інтерес викликала презентація про туристичну просвітницьку експозицію «Спадщина ЮНЕСКО як скарб людства», яка була створена в нашому закладі у 2022 р. до 30-річчя Університету «КРОК».

Профорієнтаційні заходи надзвичайно корисні для учнівської молоді, вони допомагають зорієнтуватися в освітньому середовищі, прийняти рішення про свій майбутній професійний шлях.

Щиро дякуємо усім старшокласникам, викладачам за участь у заходах!

Щиро дякуємо Семенюк Оксані Євгеніївні – директору СШ №140 та Гудзь Ірині Валеріївні – директору СШ №129 за надану можливість провести профорієнтаційні заходи та дружню партнерську співпрацю!

Оновлено: Середа, 10 травня 2023 18:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Туризм. Крок до професії»: профорієнтаційні зустрічі із школами-партнерами