Паралельна навчання в Університеті Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща) — Університет «КРОК»

Новини та події

Паралельна навчання в Університеті Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща)

08 травня 2023 Новини та події

«Партнерство заради успіху» – саме під таким гаслом упродовж двох років відбувається плідна співпраця та успішне освітнє партнерство Коледжу Університету «КРОК» та Університету Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща).

04 травня 2023 року відбулась чергова організаційна зустріч керівного менеджменту закладів освіти – учасників міжнародного проєкту.

Спікерами від Університету Humanitas стали: декан-фахівець у справах міжнародної співпраці, пан Артур Костів; також пан Томаш Кук, представник Університету Humanitas.

Від Коледжу зі словами вдячності та пропозиціями щодо векторів подальшої співпраці виступила заступниця директорки Коледжу – Ольга Миргородська. Учасником зустрічі також був директор Київського механіко-технологічного фахового коледжу Ігор Шкарлат.

За результатами зустрічі відбулось узгодження ключових напрямків співпраці в рамках програм паралельного навчання на бакалавраті для здобувачів освіти Коледжу в Університеті Humanitas. Нині такі можливості стосуються (спеціальностей «Менеджмент» та «Інформатика»).

Заплановано подальше розширення спектру спеціальностей та поглиблення проєктної співпраці.

Студенти Коледжу виявили неабияку зацікавленість щодо паралельного навчання, отримали ґрунтовні відповіді на всі свої запитання, адже насамперед – це нові можливості професійної підготовки для здобувачів Фахового коледжу Університету «КРОК»: навчання в закордонному Університеті, участь у міжнародних семінарах, конференціях та нові знайомства й цікаві подорожі.

Плануємо ще провести організаційні зустрічі для зацікавлених здобувачів освіти та батьків із презентацією спеціальностей та термінів подачі документів.

Оновлено: Понеділок, 08 травня 2023 14:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Паралельна навчання в Університеті Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща)