Проєкт «Вдосконалення змісту магістерських програм з менеджменту» — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт «Вдосконалення змісту магістерських програм з менеджменту»

28 квітня 2023 Новини та події

Команда кафедри управлінських технологій напередодня 31-річниці дня народження Університету «КРОК» звітує про результати проєкту «Вдосконалення змісту магістерських програм з менеджменту», який має на меті поліпшення якості освіти у галузі менеджменту в Університеті.

Основними цілями цього проєкту є: підвищення якості та практичної орієнтованості магістерських освітніх програм з менеджменту; удосконалення змісту освітніх програм з менеджменту на підставі врахування передового вітчизняного та закордонного досвіду та прикладів успішної практики впровадження магістерських освітніх програм; уніфікація змісту магістерських освітніх програм з менеджменту та підвищення якості викладання освітніх компонентів на цих програмах за рахунок оптимізації потенціалу науково-педагогічного складу Університету. Проект став успішним завдяки команді проекту до якої ввійшли професори Літвін Н.М., Рач В.А., Алькема В.Г., Данченко О.Б., Сумець О.М. та доценти Кириченко О.С., Мичківський С.М. та директор бізнес-школи Університету «КРОК» Карпова О.М.

У результаті проєкту студенти будуть мати можливість здобути більш якісну та комплексну освіту з менеджменту, що дозволить їм ефективно конкурувати на ринку праці та працювати на процвітання Сильної, Вільної, Незалежної України!

Оновлено: Понеділок, 01 травня 2023 18:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт «Вдосконалення змісту магістерських програм з менеджменту»