Навчально-ознайомча практика з менеджменту — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчально-ознайомча практика з менеджменту

26 квітня 2023 Новини та події

25 квітня 2023 року відбувся насичений старт навчально-ознайомчої практики з Менеджменту для здобувачів І-го курсу, ОП «Менеджмент», денної форми навчання.

Спочатку, заступник завідувача кафедри управлінських технологій, к.е.н., доцент Пазєєва Г.М. провела настоновчу лекцію, де висвітила основні задачі та цілі практики, познайомила з програмою заходів, надала методичні рекомендації щодо написання звіту. Після лекції здобувачі відвідали оффлайн тренінг, організований  за підтримки Центру розвитку кар'єри Університету «КРОК», «Кандидат очима HR» від міжнародної рекрутингової агенції HedgeHog. Спікери поділились цікавими рекомендаціями та лайфгаками, щодо підготовки до співбесіди та успішних переговорів з рекрутерами та HR.

Щиро дякуємо Мостовій Юлії  та колегам Хачатрян Марії, Вікторії Гаращук, Віхлянцевій Владиславі за змістовну і цікаву зустріч! Команда кафедри управлінських технологій вірить, що активний формат навчально-ознайомчої практики сприяє та мотивує наших здобувачів до розвитку професійних компетентностей та нових звершень.

Оновлено: Середа, 26 квітня 2023 18:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчально-ознайомча практика з менеджменту