Українське підприємництво та українська ідентичність — Університет «КРОК»

Новини та події

Українське підприємництво та українська ідентичність

19 квітня 2023 Новини та події

17 квітня 2023 року відбулась 7-ма конференція наукового історико-економічного гуртка кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету. Цьогоріч студенти досліджували тему: «Українське підприємництво та українська ідентичність».

 Аналізувався період від кінця ХІХ до початку ХХІ ст. В доповідях висвітлювалася діяльність видатних підприємців-благодійників, громадських діячів, провідників нації. Зокрема, - Євгена Чикаленка, Романа Шухевича, владики Андрея Шептицького, Степана Бандери, членів родин Алчевських, Терещенків, Ханенків, Яхненків. Одна з доповідей була присвячена волонтерській діяльності українських підприємців у сучасній російсько-українській війні.

У роботі конференції взяли участь наші партнери – викладачі та студенти Науков-навчального інституту підприємництва та бізнесу м.Чорткова ЗУНУ.

Учасники конференції вдячні викладачам інших кафедр та керівникам Університету, які були разом з нами на конференції наживо та дистанційно. Тези виступів учасників конференції презентовані на відкритій платформі конференцій Університету в розділі «Історико-економічні дослідження».

Віримо в те, що наша дослідницька та просвітницька робота триватиме й надалі.

Оновлено: П'ятниця, 21 квітня 2023 23:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Українське підприємництво та українська ідентичність