#проКРОК Шмигльова Оксана, випускниця МЕН/ ЯССм-21з — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК Шмигльова Оксана, випускниця МЕН/ ЯССм-21з

21 березня 2023 Новини та події

Отримання другої вищої освіти стало необхідним етапом у моїй професійній діяльності. Адміністрація ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» - запропонувало мені навчання у магістратурі Університету «КРОК», спеціальність «Менеджмент», ОП «Якість, стандартизація та сертифікації» і я жодного разу не пожалкувала про це рішення.

Навчання було цікавим, було викладено багато дійсно важливої та корисної інформації, яку я вже використовую у своїй практичній роботі.

Хочу відзначити, що всі викладачі кафедри управлінських технологій мають великий досвід, дуже доходчиво і з прикладами подають матеріал. Важливо зазначити організацію навчального процесу: комфортні умови для здобувачів, налагоджений зворотній зв'язок.

Хочу подякувати всій команді кафедри управлінських технологій Університету «КРОК» та особисто гаранту програми ОП «Якість, стандартизація та сертифікація» д.т.н., професору Віткіну Леоніду Михайловичу та завідувачу кафедри управлінських технологій д.е.н., професору Алькемі Віктору Григоровичу за можливість отримати кваліфіковану відповідь на будь-яке питання, допомогу.

Навчанням в Університеті «КРОК» задоволена і рекомендую, як заклад в якому варто навчатися!

Оновлено: Вівторок, 21 березня 2023 13:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК Шмигльова Оксана, випускниця МЕН/ ЯССм-21з