Тренінг в школі тьюторів Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг в школі тьюторів Університету «КРОК»

16 березня 2023 Новини та події

15 березня 2023 року успішно пройшов тренінг в школі тьюторів Університету «КРОК»: «Психологічні особливості спілкування тьюторів зі студентами під час війни».

Актуальність тренінгу обумовлена тим, що саме тьютори найбільшою мірою спілкуються зi студентами-дистанцiйниками. А особливістю цього контингенту є те, що він об’єднує найрізноманітніших людей – військових і цивільних, активно працюючих і тих, хто має проблеми з роботою, хто перебуває в Україні або навіть за її межами. Відповідно, «достукатись» необхідно до кожного. І налагодити конструктивну співпрацю «Студент-Університет» задля успішного вирішення навчальних задач.

Захід відбувся онлайн в Microsoft Teams.

Тренінг проводив юнгіанський консультант, старший викладач кафедри психології навчально-науково інститут психології Університету «КРОК» та Київського юнгіанського інституту, психотерапевт Владислав Зубченко.

Під час тренінгу В.В.Зубченко надав тьюторам психологічну допомогу в оволодінні навичками та вміннями стійкості до різних негативних впливів, а саме

  • вибудова спокійного, результативного діалогу, порозуміння;
  • уміння реагувати на грубість, крик і несприйняття зі сторони студента;
  • уміння відновлюватись після неприємного спілкування зі студентами.

Тьютори відзначають корисність та ефективність тренінгу – власне, він і проводився з урахуванням їх побажань щодо актуалізації знань про психологічні засади спілкування під час війни.

Все буде Україна!

Оновлено: Четвер, 16 березня 2023 16:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг в школі тьюторів Університету «КРОК»