Відгук щодо практики Черновської Анни, група МЕН-19-з — Університет «КРОК»

Новини та події

Відгук щодо практики Черновської Анни, група МЕН-19-з

13 березня 2023 Новини та події

З корпорацією «КРОК» я знайома вже 6 років, так як до Університету потрапила з коледжу. Дуже вдячна всьому керівництву та викладачам, адже навіть у найважчих умовах наше навчання безперервно відбувається.

Першу свою практику в Університеті я проходила в умовах карантину, друга практика в умовах воєнного стану. Практика для студентів надзвичайно важлива. Хтось зрозуміє «Так це моє, саме те чим я хочу займатись», для когось буде не менш важливе розуміння що дана професія не його покликання. І зможе обрати інший напрям в Університеті «КРОК» на магістратурі.

У цьому році переддипломну практику проходила на базі компанії «Ajax Systems» , тривалістю 7 тижнів. За час практики була в декількох відділах, а саме - проектний менеджер, відділ логістики, відділ закупок. Відчула атмосферу, дізналась особливості роботи менеджера, надихнулась і впевнелась, що обраний мною шлях вірний, менеджмент-це те до чого лежить душа.

Вдячна всій команді кафедри Управлінських технологій, особливо моєму керівнику, к.е.н., доценту Пазєєвій Ганні Михайлівні за підтримку, допомогу і мотивацію.

КРОКуємо далі!

Оновлено: Понеділок, 13 березня 2023 14:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відгук щодо практики Черновської Анни, група МЕН-19-з