Студенти Коледжу взяли участь у зустрічі з роботодавцями — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти Коледжу взяли участь у зустрічі з роботодавцями

23 лютого 2023 Новини та події

21 лютого 2023 року здобувачі освіти Коледжу взяли участь у зустрічі з роботодавцями в рамках роботи секції Національного семінару «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження».

Під час заходу присутні обговорювали тему модернізації освіти через партнерство зі стейкхолдерами. На зустрічі були присутніми студенти випускних груп усіх відділень Коледжу.

Перед здобувачами освіти в режимі офлайн виступили Олександр КАРЛОВ – директор Центру розвитку кар’єри з Університету «КРОК», Роман КУРИЛЕНКО – фахівець з розвитку бренду роботодавця (SoftServe), який висвітлив тему «Практика для ІТ». Тетяна Образцова, директор із персоналу «Ашан Рів Гош», представила презентацію «Комерсант майбутнього».

В онлайн-форматі до зустрічі приєдналася Лариса БОЙЦУН - головний спеціаліст із розвитку бренду роботодавця (Приватбанк). Тема виступу - «Стартуй кар’єру у Приватбанку». Юлія ПЕТРУНЯ – провідний спеціаліст з рекрутменту Lifecell представила присутнім презентацію: «Програма стажування «Hire talents Train skills».

Студенти з цікавістю слухали інформацію від роботодавців, ставили запитання та спілкувалися з гостями зустрічі.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти Коледжу взяли участь у зустрічі з роботодавцями