Відбір команди «NE23» до хакатону INT20H — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбір команди «NE23» до хакатону INT20H

21 лютого 2023 Новини та події

Нещодавно кафедра комп’ютерних наук ініціювала участь в одному із хакатонів INT20H, де однією із умов було проходження тестового завдання для подальшої участі у великому 20 годинному «забігу» серед простих «кодерів», juniorів, seniorів та майбутніх PМ-щиків.

Так, для участі було сформовано команду «NE23», до складу якої увійшли здобувачі освітньої програми «Комп’ютерні науки» - Фещенко Микита (КН-20), Гунько Олег (КН-20) та Спичак Гліб (КН-21).

Команда у даному спринті? прийнявши участь змогла зрозуміти, що у діяльності слід вміти поєднувати hard skill та soft skill і при цьому вміти оперувати цією комбінацією вміло. Цей досвід вважаємо для здобувачів цінним саме у плані проєктно-орієнтованого підходу, який використовується у сучасних ІТ-компаніях.

Так, рекомендуємо ознайомитись із відгуком учасників команди після проходження спринта та участі у відборі:

«Для мене тестове завдання пройшло на ура. Хоч ми і не пройшли відбір, той час, який ми вклали на виконання завдання, був дуже захоплюючий та fruitful. Конкретно я отримав декілька нових вмінь, наприклад: кодування в команді, знання роботи з новими фреймворками, робота за методологією Agile. І все це за 7 днів. Також ми плануємо розвинути тестове завдання до реального проєкту, тим самим ще більше підсилити наші вміння».

- Олег Гунько

«Мені дуже сподобалось тестове завдання та зокрема командна робота, яка надала змогу відчути реальну командну роботу в розроблені ІТ продукту із усіма її особливостями. Факт того, що ми не пройшли ніяк не змінить моє ставлення до того часу, який ми витратили на розробку цього проєкту. Особливістю в даному випадку виступав «стек» на якому ми працювали, що надало практичний досвід та приклад того як можливо за найменших зусиль розділити технологію на окремі компоненти без зайвих витрат і з чітким розумінням кінцевого ІТ продукту. А так, наша команда і далі планує продовжити роботу над проєктом, що особисто для мене є найбільшою перевагою в даному випадку».

- Гліб Спичак

«Особисто для мене пам'ятною вийшла участь у хакатоні INT20H! Я вирішив спробувати вперше у своєму житті прийняти участь у подібному заході. Усе почалось у кінці грудня 2023. Сформували команду з 3 осіб і відправилися на онлайн-реєстрацію, яка була цікаво побудована. На початку лютого нашій команді, яка, до речі, називалась «NE23» видали тестове задання. Саме завдання дуже цікаве. За таке завдання перед авторами INT20H знімаю свій капелюх. Якщо коротко, за ним (завданням), ми мали створити сайт де можна знайти різні рецепти для приготування страв. Виконували завдання на протязі семи діб. Я виступав у ролі Scrum-майстра, і тут маю визнати, що допустив чимало помилок. За це окрема подяка INT20H. За результатами оцінювання виконання завдання наша команда не пройшла відбір, і тут можна було б озвучити «прикро»чи «сумно», але я не збираюсь покладати рук. Тому наша команда буде вдосконалювати створений сайт. Вважаю, що це моя перша сходинка на «творчому»шляху. І нехай початок не був надто успішний, зате впевнений, що продовження буде неймовірним.»

- Микита Фещенко

Оновлено: Вівторок, 21 лютого 2023 20:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбір команди «NE23» до хакатону INT20H