International Highlight Event проєкту CLIMAN: реалізовано роботу науково-практичних дискусійних панелей — Університет «КРОК»

Новини та події

International Highlight Event проєкту CLIMAN: реалізовано роботу науково-практичних дискусійних панелей

16 лютого 2023 Новини та події

Нещодавно відбулась Міжнародна конференція з розповсюдження результатів проєкту Erasmus+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату / CLIMAN».

Захід проведено під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО та за підтримки: Міністерства освіти і науки України, Національного Еразмус+ офісу в Україні, а також Міжнародного проєкту «Асоційовані школи ЮНЕСКО» (Національний координатор мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні).

До участі в заході долучилися понад 200 учасників міжнародної та української освітньої спільноти, урядовці, представники національних природних заповідників та парків, інституцій громадянського суспільства та бізнесу, дослідники та експерти-екологи, студентство, а також учнівська молодь 21 школи-учасниці Міжнародного проєкту «Асоційовані школи ЮНЕСКО в Україні».

Програма заходу включала роботу п’яти науково-практичних дискусійних панелей за наступними тематичними напрямами:

  • 1. Перспективи створення центрів кліматичного менеджменту в закладах загальної середньої освіти.
  • 2. Екологічна безпека в умовах глобальних викликів як вагомий пріоритет у формуванні освітніх програм з кліматичного менеджменту.
  • 3. Пріоритети міжнародного проєкту CLIMAN в контексті розвитку сучасної неформальної освіти: розробка «дорожньої карти» щодо реалізації політики з кліматичного менеджменту.
  • 4. Стратегії взаємодії та оптимальні моделі для синергії освітнього та промислового компонентів в управлінні кліматом.
  • 5. Екологізація освітньо-професійних програм як складова формування екологічної культури суспільства.

Під час роботи дискусійних панелей відбувався фаховий нетворкінг як обмін досвідом та напрацюваннями наживо. У рамках нетворкінгу учасники мали змогу презентувати власні освітньо-екологічні напрацювання та проєктні ініціативи, цікаві дослідження й перспективні ідеї. Щиро вітаємо всіх колег з успішною участю у Конференції. Вітаємо з науковим й проєктним дебютом учасників від учнівських та студентських спільнот.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » International Highlight Event проєкту CLIMAN: реалізовано роботу науково-практичних дискусійних панелей