Тема: Семінар у форматі панельної дискусії на тему «Обличчя національно- демократичної революції в Україні: роль особистості в історії». — Університет «КРОК»

Новини та події

Тема: Семінар у форматі панельної дискусії на тему «Обличчя національно- демократичної революції в Україні: роль особистості в історії».

10 лютого 2023 Новини та події

08 лютого 2023 року для здобувачів освіти спеціальності «Маркетинг» Фахового коледжу Університету «КРОК» відбулося відкрите заняття викладача циклової комісії гуманітарно-соціальної підготовки Фахового коледжу Університету «КРОК» Рибак Ірини Вікторівни з освітнього компоненту «Історія України» у рамках чергової атестації педагогічних працівників.

Заняття проведено у форматі панельної дискусії на тему «Обличчя національно-демократичної революції в Україні: роль особистості в історії». Викладач уміло поєднала використання історичних матеріалів, документів та дискусійних методів й без упередження показує історичних діячів, толерантно ставиться до гострих питань історії. В процесі викладання виховує високі моральні і духовні цінності. Вміло реалізовує нові педагогічні ідеї: це техніки диференційованого навчання, інтерактивні методи і прийоми, нестандартні заняття.

Семінарське заняття у форматі панельної дискусії дозволило вдало розподілити обов'язки між здобувачами та забезпечили цікаву й активну взаємодію під час заняття. Викладач Ірина Вікторівна багато уваги приділяє формуванню в здобувачів освіти умінь визначати, відбирати і використовувати у процесі пошуку інформації про минуле різні види історичних джерел, зокрема текстові, візуальні та усні, інформаційно-комп’ютерні технології тощо. Також було акцентовано значну увагу на формуванні вмінь представляти обґрунтовані та структуровані знання, власне розуміння історії з використанням відповідного понятійного апарату та виважено розглядати контроверсійні, суперечливі теми.

Викладач сприяє формуванню в студентів поваги до принципів загальнолюдської моралі, батьків та родини, культурно – національних, духовних, історичних цінностей України. Контролює забезпечення здорових і безпечних умов навчання, виховання, праці. Ірина Вікторівна ще раз підтвердила високий рівень викладацької майстерності, вміння працювати зі здобувачами освіти, підтримувати контакт з аудиторією. Доводити, що вивчення історії на часі!

 

Ольга Миргородська
заступник директора Коледжу
з навчальної роботи

Оновлено: П'ятниця, 10 лютого 2023 20:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тема: Семінар у форматі панельної дискусії на тему «Обличчя національно- демократичної революції в Україні: роль особистості в історії».