Благодійний грудень в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Благодійний грудень в Університеті «КРОК»

23 грудня 2022 Новини та події

Шановна, КРОКівська родино!
Хочемо безмежно подякувати за ті добрі справи, які ми разом робимо для наших захисників!

Для тих, хто ще вчора сидів за студентською лавою, слухав лекції, а сьогодні боронить нашу землю і потребує нашої уваги і підтримки. Ми глибоко вдячні за Вашу матеріальну та моральну підтримку благодійних проєктів!

Грудень в Університеті був насичений благодійними заходами, недарма 11 грудня відзначався День благодійності. Ми мали на меті зібрати для підрозділу нашого випускника Ігоря Разумея пакунки з теплими речами, листами вдячності та солодощами до Дня Святого Миколая, а назва цього благодійного проєкту - «Подаруй тепло захисникам».

У рамках проєкту департаменту зі студентських питань та Студентській раді Університету вдалося реалізувати та організувати наступні заходи:

  • Акція «Лист захиснику»;
  • Збір необхідних складових пакунків та донатів на закупівлю пакунків;
  • Новорічний благодійний майстер-клас; -Ярмарка Новорічної благодійної майстерні;
  • Пакування та відправлення 100 пакунків захисникам.

Висловлюємо вдячність за допомогу на різних етапах реалізації проєкту адміністрації Університету та Фахового Коледжу, Бухгалтерії, Департаменту реклами та зав’язків з громадськістю, Приймальній комісії, Юридичному відділу, Департаменту довузівської підготовки, Інституту міжнародної освіти, Асоціації випускників Університету, Центру розвитку кар’єри, Департаменту поліграфії, Студентській раді Університету, Театру танцю Університету, Департаменту безпеки та охорони.

Безмежно вдячні всім колегам, підрозділам та студентам Університету та Коледжу, хто задонатив на карти, купляв новорічні вироби, писав листи, приносив теплі речі і солодощі! Ви неймовірні! Ми вражені вашою добротою, небайдужістю та чуйністю!

Окремі слова вдячності хочемо висловити проректору з науково-педагогічної роботи(корпоративне управліня) Наталії Василівні Наконечній за всебічну підтримку та допомогу в реалізації заходу. Коробочки та декор для пакунків були створені завдяки таланту та креативу директора Департаменту реклами та зав’язків з громадськістю Наталії Вікторівни Титаренко.

Неоціненна допомога в пакуванні теплих подарунків була від нашого добросердечного охоронця Ігоря Михайловича Нестеренко.

Безмежно вдячні за запрошення до участі в Благодійному концерті «Зоря ясна світові засяє» та передані кошти директору Фахового Коледжу Сумбаєвій Людмилі Петрівні, заступнику директора з наукової та методичної роботи Фахового Коледжу Ірині Вікторівні Рибак, студентському благодійному проєкту «Незламні» під керівництвом Владислави Поливач та команди Надії Доценко.

У нас вийшло зібрати:

пожертв та фінансування заходу Університетом – 15 827, 00 грн;

кошти за придбаний новорічний декор – 7 900,00 грн;

кошти передані Фаховим Коледжем та проєктом «Нездламні» за участь в Благодійному концерті «Зоря ясна світові засяє» - 2 000 грн. Разом 25 727 гривень, принесені теплі речі і солодощі були сформовані Студентською радою Університету на чолі з Костянтином Ребекевшею в 100 пакунків, які відправились в Донецьку область!

Ми пишаємось тим, що нам вдалося втілити цей благодійний проєкт, а Ви маєте змогу побачити, хто отримав допомогу! Наші серця гріють слова вдячності, фото та відео Ігоря і бійців його підрозділу!

Не перестаємо дякувати всім КРОКівським благодійникам і вітаємо Вас з прийдешніми святами!
Тримаємось і продовжуємо творити добро!
Все буде Україна!

Оновлено: П'ятниця, 23 грудня 2022 23:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Благодійний грудень в Університеті «КРОК»