Рандеву з кафедрою управлінських технологій — Університет «КРОК»

Новини та події

Рандеву з кафедрою управлінських технологій

23 грудня 2022 Новини та події

Вже традиційними стали Рандеву з кафедрою управлінських технологій Університету «КРОК».

14 грудня 2022 року з командою кафедри зустрічалися бакалаври - менеджери І- ІV курсів і магістри ІІ курсу.

На кожній зустрічі обговорювались актуальні питання, які важливі для здобувачів певного курсу.

Завідувач кафедри д.е.н., професор Алькема В.Г. привітав здобувачів І- го курсу з їх першою сесію, поділився досвідом, як варто готуватися до іспитів, наголосив на важливості комунікації.

Для здобувачів ІІ- ІІІ - го курсу заступник завідувача кафедри к.е.н., доцент Пазєєва Г.М. провела тренінг щодо вибору теми курсової роботи, ознайомила з методичними рекомендаціями та проаналізувала основні етапи проведення дослідження.

На Рандеву з ІV курсом був запрошений директор центру кар'єри Карлов О.Ф., який презентував напрацьовані зв'язки з бізнесом і можливості при проходженні практики.Завідувач кафедри Алькема В.Г. наголосив на основних задачах виробничої практики.

Здобувачам усіх курсів менеджер кафедри Генчевська В.О. нагадала, як користуватися кабінетом студента, як переглядати свою успішність. А старший викладач Мала І.Б. анонсувала заходи, які відбуваються в рамках кафедри та Університету.

Найтривалішим було Рандеву з магістрами ІІ- го курсу, адже наші здобувачі виходять на фінішну пряму. Завідувач кафедри, гаранти освітніх програм, викладачі акцентували увагу на важливості та процедурі захисту магістерських робіт, ділилися досвідом щодо створення вдалої презентації результатів власних дослідження.

Серія Рандеву відбулася успішно, здобувачі отримали вичерпні відповіді на свої питання, а викладачі ще раз переконалися, що наші студенти - найкращі!

Віримо в кожного! КРОКуємо разом!

 

Оновлено: П'ятниця, 23 грудня 2022 14:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Рандеву з кафедрою управлінських технологій