VІІ зустріч форуму КН — Університет «КРОК»

Новини та події

VІІ зустріч форуму КН

12 грудня 2022 Новини та події

07 грудня 2022 року відбулась довгоочікувана VII зустрічі КН форуму із директором ННІІКТ Рачем Валентином Анатолійовичем та заступником директора із організаційно-правових питань ННІІКТ Матюшенко Марією Віталіївною. Провели зустріч у змішаному форматі: офлайн в 106 аудиторії та відповідно онлайн зі всіма бажаючими приєднатись до дискусії.

Під час зустрічі вирішили наступні питання:

  1. обговорили нюанси щодо поточної ліквідації академічних заборгованостей здобувачами Інституту та висунули пропозиції щодо покращення поточного стану речей;
  2. обговорили можливості неформальної освіти запропоновані Університетом та як в подальшому це інтегрувати у всі поточні дисциплін на освітній програмі «Комп’ютерні науки».

А головна подія цього дня – вперше обрання Голови студентського активу КН форуму Навчально-наукового інституту інформаційних та комунікаційних технологій за ініціативи студентського КН форуму. Особу поки не розкриваємо, адже плануємо особливий івент за керівництва нашого новобранця.

А далі плануємо наступну зустріч форуму де якраз обговоримо наш особливий івент та підготуємо для вас анонс. Заінтриговані? Авжеж…

До нових дописів.

Ваш КН-форум

Оновлено: Понеділок, 12 грудня 2022 22:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » VІІ зустріч форуму КН