Оксана Сєдашова взяла участь в зустрічі Європейської ради з креативності та інновацій в Бельгії — Університет «КРОК»

Новини та події

Оксана Сєдашова взяла участь в зустрічі Європейської ради з креативності та інновацій в Бельгії

29 листопада 2022 Новини та події

Бізнес Школа «КРОК» – місце креативності та інновацій, місце життєстійкості та моментальних дій, і це наш секрет, як бути на плаву та генерувати та акумулювати креативність, випромінювати її попри виклики та несприятливе середовище.

Оксана Сєдашова, доцентка бізнес Школи «КРОК», Міжнародна Амбасадорка з Креативності в Україні, яка представляє глобальну ініціативу ООН Всесвітній день та тиждень креативності та інновацій, взяла участь у робочій зустрічі Європейської Ради з креативності та інновацій у Бельгії. Зустріч відбулася в м.Брюсель з 10 по 15 листопада 2022 року.

Амбасадори з креативності Бельгії, Франції, північної Ірландії, Данії, Нідерландів, Італії, Фінляндії, Німеччини та України зібрались разом, щоб презентувати свої досягнення з розвитку креативності у різних країнах, сформувати стратегічні плани на майбутній рік, започаткувати нові види діяльності та міжнародні партнерства.

Оксана Сєдашова виступила з презентаціями «Натхнення по-українськи», у якому наголосила про те, що креативність має бути суперсилою для вирішення найскладніших світових проблем, а також з презентацією про побудову всеукраїнської спільноти експертів з креативного мислення Creative U-People.

Європейські Амбасадори з Креативності протягом зустрічі залучали один одного у різні креативні активності, під час яких були сформовані спільні цінності як європейської спільноти, визначені пріоритетні дії на найближчий час, взята відповідальність, намічений план поширення знань про креативність та інноваційність задля досягнення глобального плану досягнення Цілей Сталого Розвитку до 2030 року.

Впродовж зустрічі Оксана Сєдашова домовилась про партнерство з міжнародними креативними організаціями про спільне проведення сертифікатних програм з креативного мислення, розробку дидактичних матеріалів, надання літератури з креативності до бібліотеки Бізнес Школи «КРОК» та інші види надихаючої співпраці.

Слідкуйте за новинами Бізнес Школи «КРОК» – очікуйте старт наборів на нові креативні сертифікатні програми в новому році. Рухаємось вперед попри негаразди, бо інновації – це наш шлях, шлях України.

Оновлено: Середа, 30 листопада 2022 00:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Оксана Сєдашова взяла участь в зустрічі Європейської ради з креативності та інновацій в Бельгії