Круглий стіл: «Логістика в кризовій ситуації» — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл: «Логістика в кризовій ситуації»

28 листопада 2022 Новини та події
25 листопада 2022 року, з нагоди  Всеукраїнського дня  логістики, кафедрою управлінських технологій було проведено круглий стіл на тему: «Логістика в кризовій ситуації». Метою круглого столу було оцінити стан та основні тенденції реформування вітчизняної логістичної системи в умовах гібридної війни агресивної путінської  росії проти України. 
До участі в роботі круглого столу були запрошені випускники  Університету «КРОК»: Юсіна Лідія Борисівна - керівник відділу транспортної логістики та аналітичної діяльності галузі директорату стратегічного планування Міністерства інфраструктури України, Гричик Тетяна — керівник відділу логістики компанії G.I.KRAFT; провідні науковці та викладачі Університету та представники споріднених кафедр інших ЗВО, які готують фахівців з логістики, а також здобувачі старших курсів бакалаврату та магістратури.
Під час круглого столу учасники обговорили низку актуальних питань щодо реалізації основних векторів переформатування в умовах війни: транспортної та виробничо-складської логістики, митної логістики, зернової логістики, логістики експортно-імпортних операцій, контейнерної логістики. Також відбулась дискусія з питань розробки нових підходів до забезпечення безпеки функціонування об'єктів логістичної інфраструктури. Провідні науковці на завершенні круглого столу розкрили нові підходи до підготовки фахівців з логістики для нових умов та вимог до їх діяльності.
Модератор круглого столу доктор економічних наук, професор, завідувач кафедрою Алькема В.Г. щиро привітав учасників круглого столу з професійним святом, подякував за плідну дискусію та побажав його учасникам професійних та наукових досягнень!
Оновлено: Понеділок, 28 листопада 2022 20:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл: «Логістика в кризовій ситуації»