Міжнародний день філософії: вітаємо! — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний день філософії: вітаємо!

17 листопада 2022 Новини та події

Її називають «наукою про зцілення душі»! І саме сьогодні у всьому світі відзначають її день — Міжнародний день філософії!

Сенс святкування Міжнародного Дня філософа полягає в тому, щоб знайти спільну платформу обговорення глобальних соціо-культурних перетворень, які відбуваються зараз, привідкрити сферу повсякденного мислення для нових ідей і стимулювати суспільство з приводу викликів, що постають перед ним сьогодні.

А нині — це надзвичайно важливо! Мислити, осмислювати та пізнавати... Безліч мислителів стверджували, що суть філософії полягає в подиві. Як рефлексія любові до мудрості, філософія вчить нас мислити про думки, досліджувати фундаментальні істини і будувати власні висновки.

Наші викладачі Університету «КРОК» теж зробили внесок в розвиток «Філософії» як науки та навчальної дисципліни. Вітаємо кандидата філософських наук, доцента, зав. секцією суспільних наук Маруховську-Картунову Ольгу Олександрівну з успішною участю у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Освіта і наука в умовах інноваційного розвитку суспільства», отриманням Сертифікату та публікацією наукових тез «Специфіка викладання «Філософії» в умовах інноваційного розвитку суспільства».

Вітаємо, радіємо і бажаємо подальших наукових звершень!

 

 

Оновлено: П'ятниця, 18 листопада 2022 16:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний день філософії: вітаємо!