Медіація: Навчання та трансформація суспільства/MEDIATS — Університет «КРОК»

Новини та події

Медіація: Навчання та трансформація суспільства/MEDIATS

07 листопада 2022 Новини та події

30-31 жовтня 2022 року в рамках проєкту ЄС Erasmus+ «Медіація: Навчання та трансформація суспільства/MEDIATS» відбулося 6-е засідання організаційного комітету проєкту в Державному університеті Батумі (Грузія). Захід відбувся онлайн та офлайн. 

Галина Богаченко, директор центру міжнародних проєктів навчально-наукового інституту міжнародної освіти, представляла команду MEDIATS Університету «КРОК».

Під час заходу обговорювалися аспекти управління, документації та звітності. Оскільки проєкт знаходиться на завершальній стадії реалізації, консорціум провів загальний огляд проєкту та проаналізував досягнуті результати у порівнянні з показниками.

Досвідчена команда Державного університету Іллі - Манана Салуквадзе, фінансовий координатор міжнародних проєктів і Саломе Шеданія, заступник керівника відділу наукового розвитку, організували управлінські сесії з підготовки фінального звіту, детально коментуючи кожну частину звіту – електронну форму, додатки, фінансовий звіт, супровідну документацію, а також надали цінні рекомендації та консультації партнерам MEDIATS.

Команда Державного університету Батумі презентувала Центр медіації та організувала екскурсію університетом для учасників.

Щиро вдячні Батумському державному університету за проведення заходу, Іллійському державному університету за надання кваліфікованих рекомендацій, та всім партнерам за активну участь і приємну атмосферу!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Медіація: Навчання та трансформація суспільства/MEDIATS