#проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Психологія» — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Психологія»

07 вересня 2022 Новини та події

На початку шляху до отримання вищої освіти, найважчий етап – це адаптація до нового середовища. Аудиторії, лекції, нові викладачі та зовсім інший статус, адже ти тепер студент.

Я пам’ятаю свій перший день в ролі студента: пошук аудиторії, пари вже не по 45 хвилин, хвилювання було на вищому рівні, але завдяки Сингаївський Ірині Валентинівни переживання пішли на задній план. Інститут психології Університету «КРОК» – це таке місце де тобі завжди допоможуть, підтримають та вмотивують.

Студентське життя – це не тільки лекції, семінари та сесії. Саме це показав університет з перших хвилин, як тільки я прийшла на посвяту. Велика кількість активних студентів, у яких в очах полум’я. Жага до нових проектів, до навчання перших курсів, показати як працює Університет, який для них став домом. Я відразу зрозуміла, що хочу увійти в цей ритм та писати власну історію свого студентського життя. Все трапилось так, як і хотілось, мені допомагало багато людей: кафедра, студентська рада, куратори, культурний центр та адміністрація Університету.

Одразу на першому курсі я потрапила до студентської ради, спочатку як активістка, потім як голова культурно-розважального комітету, потім я стала куратором, трохи пізніше була головою студентської ради, актором на нашій сцені, волонтером для дитячого будинку, зі своєю командою започаткувала новий проект, який проходить кожного року. Можливостей для самореалізації дуже багато, я перерахувала тільки маленький відсоток, що можливо в нашому Університеті «КРОК».

Я настільки поринула в це життя, що навіть не помітила, що стою вже в мантії, з конфедераткою в лівій руці та дипломом в правій. За весь час перебування в Університеті, я знайшла справжніх друзів, з якими ми плануємо спілкуватися до кінця життя, які завжди підтримують та допоможуть. Наприкінці хочу сказати велике Дякую всім викладачам, адміністрації та всім людям, які були зі мною всі шість років навчання. Ви дуже круті!

Боїшся – не роби, робиш – не бійся!

Коцюба Анастасія,
випускниця 2021 року
магістратура

Оновлено: Середа, 07 вересня 2022 16:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК: відгук випускниці спеціальності «Психологія»