Чек-лист: Як подружитися з часом — Університет «КРОК»

Новини та події

Чек-лист: Як подружитися з часом

25 серпня 2022 Новини та події

Сьогоднішні події ще раз доводять, що найцінніший ресурс людини – це час! Саме, Ваш час є скарбом, яким потрібно грамотно користуватися! Не витрачайте час на непотрібних вам людей і непотрібні справи, не витрачайте його даремно.Цінуйте свій найважливіший ресурс! А для цього прокачуйте навички оптимального тайм- менеджменту!

Команда кафедри управлінських технологій дарує чек-лист: Як подружитися з часом!

№ 1. Зрозумійте, що час є!
Багато людей, вважає що немає жодної вільної хвилини. Але навіть в найщільнішому графіку можна відшукати вільні півгодини. Давайте перевіримо? Намалюйте таблицю з 7 стовпців і 16-17 рядків. Стовпці — для днів тижня, рядки — для активних годин у добі (сподіваємося, 7-8 годин ви спите). Тепер внесіть в таблицю всі справи на тиждень. Вказуйте абсолютно все, на що витрачаєте час — навіть душ, обід, похід в магазин, дорогу на роботу і назад. Напевно у вас залишаться порожні клітинки — це і є ваш вільний час. Зафарбуйте їх кольоровим маркером для наочності та щоб правильно ними розпорядитися.

№2. Потрібно зрозуміти власні пріоритети!
Жодна техніка тайм-менеджменту не навчить вас встигати абсолютно все. Але це і не потрібно, головне — визначити, що для вас по-справжньому важливо. Це перший крок до ефективного розподілу часу. У визначенні пріоритетів Вам допоможе піраміда Франкліна, метод АВС-аналізу, матриця Ейзенхауєра

№3. Ні – багатозадачності!
Відмовтеся від мультитаскінга. Адже, коли ми намагаємося зосередитися відразу на декількох справах, наш мозок повинен постійно перемикатися. Це знижує швидкість роботи та забирає більше сил. Тому набагато ефективніше — повністю зануритися в одну задачуі тільки після її виконання приступати до наступної.

№4. Ваш помічник – список справ!
Складайте списки справ ( глобальні, місячні, щоденні) де обов’язково фіксуйте завдання і їх дедлайни.

№5. Ні – перфекціонізму!
Пам’ятайте, що краще — ворог хорошого! Прагнення до ідеального результату може вилитися у безглуздому витрачені часу.

Команда кафедри управлінських технологій запрошує витрати свій час з розумом, приєднатися до КРОКівської родини і отримати якісну освіту з менеджменту! Телефонуйте +380973092465

Оновлено: Четвер, 25 серпня 2022 17:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Чек-лист: Як подружитися з часом