#про_спеціальність: Фінанси, банкіська справа та страхування — Університет «КРОК»

Новини та події

#про_спеціальність: Фінанси, банкіська справа та страхування

15 серпня 2022 Новини та події

Напевно ти знаєш, що спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» сучасна та престижна. Потреба у фінансових консультантах, аналітиках, фінансових і страхових менеджерах, інвестиційних банкірах буде завжди, яким би чином не розвивалася економічна ситуація у країні.

Начебто всі чули про валютний курс, валюту, криптовалюту, золото, облігації, фінтех, державний, місцевий і сімейний бюджети, банкінг. Університет «КРОК» і кафедра національної економіки та фінансів пропонують розібратися у тонкощах цих фінансових категорій, навчити управляти фінансовими ресурсами на макро- і мікрорівнях, а саме: у корпоративному, фінансовому та державному секторах.

До вашої уваги ексклюзивні надзвичайно затребувані на сьогодні курси з фінансового трейдингу, фінансової аналітики, економічно-судової експертизи, фінансової економетрики, корпоративних фінансів і фінансової безпеки. Опанувавши навчальні дисципліни нашої освітньої програми, можна побудувати індивідуальну кар’єру власного фінансового зростання, обравши роботу в банківських і небанківських установах, великих корпораціях або малих підприємствах, страхових компаніях, просто працюючи «на себе», відкривши власну справу чи стати трейдером на фінансовому ринку.

Висококваліфіковані викладачі кафедри, можливість англомовного навчання за кордоном, інтерактивні заняття, постійні зустрічі з роботодавцями, значний банк баз проходження виробничої практики у нашому Центрі розвитку кар’єри, гостьові лекції відомих науковців, представників бізнесу, тренінги, фінансові ігри – все це дозволяє досягнути 3 топові фактори вашого успіху (НЕФ): Навчання (сучасні освітні підходи) – Ексклюзивність (унікальні курси) – Фаховість (фінансова стабільність).

Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» в Університет «КРОК».

Девіз нашої команди «Фінансова освіта – запорука твого успіху!»

Оновлено: Понеділок, 15 серпня 2022 20:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #про_спеціальність: Фінанси, банкіська справа та страхування