#проКРОК від випускників — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК від випускників

23 червня 2022 Новини та події

Кожного року випускники виголошують слова вдячності своїй Alma Mater зі сцени актової зали. Попри усі обставини та виклики, цей рік не стане виключенням і слова вдячності вже почали лунати, щоправда не зі сцени, а в більш діджиталізоваому форматі. Сьогодні поділимося з вами відгуком випускниці магістратури 2022 року Копійко Марії, котра радо розповіла про свої враження від навчанняв в Університеті «КРОК».

«Я закінчила навчання цього року і вже безмежно сумую!!! Пишаюсь тим, що я входила до складу потужної, дружньої та неймовірної КРОКівської родини! Безмежно вдячна!

Кажуть двічі, в одну річку не ввійдеш, але Університет «KРOK» , довів мені зворотнє. Двічі я долучалась до навчання: спершу, я здобула кваліфікацію бакалавр (Менеджмент), вдруге кваліфікацію магістра (Маркетинг) дистанцйно! Але зовсім не відчувала, що находжусь по іншу сторону екрану і навіть в іншому місті (привіт з Кривого Рогу), наскільки потужний був зворотній зв'язок з викладачами!

Тільки із захопленням, вдячністю, а місцями з ніжністю я згадую той час! Теплі зустрічі, цікавенні лекції, надихаючі конференції все це, надавало мені такої неймовірної впевненості та значущості, що я завжди буду вдячна за той спектр емоцій та ті знання, що отримала! Так що я не виключаю, що в цю шалену та найцікавішу річку навчального процесу я увійду втретє! І головне: в цей нелегкий час, бажаю витримки, сили та щедрості долі всій родині KROK University!!!

P.S. Окремий привіт моїй улюблені кафедрі маркетингу та поведінкової економіки Університету «КРОК»! Обожнюю, обіймаю і ціную всіх і кожного окремо!»

Оновлено: Четвер, 23 червня 2022 14:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК від випускників