«PROM Mobility» – очима аспірантів — Університет «КРОК»

Новини та події

«PROM Mobility» – очима аспірантів

03 травня 2022 Новини та події

«Під час мобільності я намагався представити свій рідний Університет «КРОК» на відповідному рівні, заохотити подальшу міжнародну співпрацю – що, на мій погляд, вдалося здійснити успішно, – саме так про програму мобільності PROM Mobility, що відбулася в Польщі у січні 2022 розповідає аспірант Кудряшов Євгеній.

«У період з 02 по 09 січня 2022 року я взяв участь у програмі мобільності «PROM Mobility», що відбувалася у WSB University (м. Думброва-Гурнича, Польща).

Моїм основним завданням був огляд академічних ресурсів та збір даних для їх подальшого використання у дисертаційному дослідженні. Писемні джерела було надано Університетом WSB University. Зокрема, Університет має простору, високотехнологічну бібліотеку, де була наявна значна кількість наукових публікацій польською та англійською мовами. Окрім цього, представник Міжнародного офісу WSB University, Домініка Черняк, порадила мені низку інших установ, вартих до відвідування. Серед них: Центр наукової інформації та Академічна бібліотека, Музей Сілезії (м. Катовіце); Головна бібліотека (м. Краків); Публічна міська бібліотека (м. Вроцлав).

Я зареєструвався у системі Центру наукової інформації (м. Катовіце), що дало мені можливість користуватися науковими джерелами навіть після повернення в Україну. В інших бібліотеках було зроблено копії необхідних матеріалів.

Під час свого перебування я відвідав Музей Сілезії, що у м. Катовіце. Сілезія – визначний історико-культурний регіон Польщі, з багатою історією та різнобарвною культурною спадщиною. Регіон перебував у складі декількох держав, що відповідним чином вплинуло на розвиток міського самоврядування та зробило неабиякий культурний внесок.

Мною було занотовано ряд спостережень щодо туристичної інфраструктури, міських комунікацій та наявних туристичних ресурсів Сілезії. Вся зібрана інформація, безумовно, стане мені в нагоді у процесі роботи над дисертаційним дослідженням.

Університет WSB University (та Міжнародний офіс зокрема) справили дуже позитивне враження. Під час мобільності я намагався представити свій рідний Університет «КРОК» на відповідному рівні, заохотити подальшу міжнародну співпрацю – що, на мій погляд, вдалося здійснити успішно.

Дякую управлінню міжнародного співробітництва Університету «КРОК» та Міжнародному офісу WSB University за можливість взяти участь у міжкультурному обміні, дізнатися чимало нової інформації, зібрати численні матеріали для дослідження та подорожувати у нелегкий для нас усіх час!»

Євгеній Кудряшов,
аспірант Університету «КРОК»

Оновлено: Вівторок, 03 травня 2022 15:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «PROM Mobility» – очима аспірантів