Проєкт «Літературна кав’ярня» — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт «Літературна кав’ярня»

03 травня 2022 Новини та події

У найбільш відчайдушні та доленосні часи поетичне слово здатне втішити та дати надію, зігріти та підтримати. 28 квітня 2022 року в рамках проєкту «Літературна кав’ярня» за ініціативи голови культурного комітету Студентської ради Коледжу Лазаренко Марини було проведено особливу поетичну зустріч.

Наші талановиті та завжди патріотичні студенти декламували поезію. Звучали натхненні слова класиків української літератури, сучасних авторів, а також авторська поезія.

Дякуємо усім, хто долучився: студентці 1 курсу спеціальності Маркетинг Зіхевич Ангеліні, поезія Л. Тинкалюк «Життя… і нові мрії» студенту 1 курсу спеціальності Фінанси Магерівському Богдану, поезія Невідомської В. «Коли закінчиться війна…» студентці 1 курсу спеціальності Маркетинг Малощак Алісі, поезія О.Василенко «Я —українка!» студенту 1 курсу спеціальності Інженерія програмного забезпечення Опанасенку Максим, авторська поезія «Четвертий день війни».

А також в ході засідання студенти різних курсів поділилися своїми спогадами про 24 лютого.

Надзвичайно надихає і тішить, що в такий важкий час, молодь вийшла на зв’язок і доєдналася до проєкту «Літературна кав’ярня».

Дякуємо Літуновському Давиду, Бобко Артему, Салійчук Діані, Князєвій Олександрі та Степаненко Наталії В'ячеславівні - координатору проєкту. Сподіваємося, що наступна зустріч відбудеться зовсім скоро, після нашої перемоги.

Бережіть себе і рідних! Все буде Україна!

Оновлено: Вівторок, 03 травня 2022 12:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт «Літературна кав’ярня»