Тренінг для Buddy-менторів — Університет «КРОК»

Новини та події

Тренінг для Buddy-менторів

15 лютого 2022 Новини та події

15 лютого 2022 року Анна Дробина, керівник проєктів та програм управління міжнародного співробітництва, провела тренінг для активних студентів Університету, які подали заявку на участь у програмі Buddy.

Впровадження системи Buddy-менторів в Університеті «КРОК» є частиною реалізації проєкту INTERADIS/Інтеграція та адаптація іноземних студентів. Передбачається, що активні та небайдужі здобувачі старших курсів допомагатимуть першокурсникам-іноземцям адаптуватися до незвичних умов, пізнати культуру нашої країни, долучитися до КРОКівської спільноти.

Під час тренінгу майбутні Buddy отримали інформацію про проєкт INTERADIS, виклики з якими зіштовхуються іноземці, які приїжджають на навчання до нової країни. Поговорили про якості притаманні ментору, обов’язки Buddy, обговорили співпрацю з ESN Київ, ознайомилися зі структурою системи Buddy в Університеті «КРОК» та визначилися з Senior Buddy (старший ментор) на 2022 рік. Дякуємо усім, хто долучився до тренінгу! А якщо ти ще не з нами, заповнюй анкету and become a buddy!

Оновлено: Вівторок, 15 лютого 2022 16:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тренінг для Buddy-менторів