Історії з життя студентської спільноти КН — Університет «КРОК»

Новини та події

Історії з життя студентської спільноти КН

26 січня 2022 Новини та події

З щоденника Симоновського Євгенія, студента 3 курсу КН.

«Запустили локальний сервер з управління Arduino. Завдання було аналізувати температуру та вологість повітря, а також концентрації LPG (пропан та бутан), CO2 (дим), CH4 (метан), H2 (вуглець) та CO (чадний газ).

Дуже важливо мати доступ до наочної статистики за попередні періоди і бачити всю інформацію на телефоні. Про сигналізацію при перевищенні заданих норм ми теж не забули.

Крім локального сервера було зібрано ще два датчики. Вся ця робота проходила у шикарному настрої та чудовому колективі. На всю роботу витратили лише 6 годин. А потім пішли за накритий стіл, святкувати Новий рік.

Цього дня зібралися всі члени студентської КН спільноти, а саме: Симоновські Євгеній, Олена та Ірина, а також Юрій Пономаренко, Роман Харук, Данило Грязнов, Паша Туз, Надія Червона, Владислав Разиграєв, Олександра Лигіна, Тимофій Ластівка, Олександр Печкур, Євген Колесніков, Дмитро Вергун. Крім студентів КРОКу, до нас також вирішили приєднатися дві дівчинки українки з Українки. Дуже приємно, що народ приїжджав з різних куточків України, щоб провести цей час разом. А вранці поїхали на Софіївську площу побачити головну ялинку країни.

Чудово провели час. Це святкування міцно осіло в голові, і тепер можна насолоджуватися приємними спогадами про проведений час з тепер уже друзями.»

Симоновський Євгеній

Оновлено: Середа, 26 січня 2022 17:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Історії з життя студентської спільноти КН