У рамках проєкту ЄС Еразмус+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA» відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика» — Університет «КРОК»

Новини та події

У рамках проєкту ЄС Еразмус+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA» відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика»

22 грудня 2021 Новини та події

У рамках Міжнародного проєкту з дуальної освіти COOPERA відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика».

Першим стейкхолдером у цьому проєкті виступив наш партнер телеканал Україна-ІНФОРМ.

Директор телеканалу Владислав Чорний зустрівся зі студентами. На майданчику телеканалу пройшов творчий кастинг: роботодавці визначилися, у якій сфері медіа буде задіяний кожен учасник. Адже напрямки пропонувалися різні: від написання новинного ряду до роботи на камеру. Кожен зміг себе проявити – тож за результатами відбору після канікул студенти розпочнуть стажування.

Бажаємо їм успіхів та творчої наснаги!

Оновлено: Четвер, 20 січня 2022 17:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » У рамках проєкту ЄС Еразмус+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA» відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика»