Презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ: офіційна та культурна дипломатія Перші представники незалежної України» — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ: офіційна та культурна дипломатія Перші представники незалежної України»

16 грудня 2021 Новини та події

16 грудня 2021 року в Університеті «КРОК» відбулась унікальна подія – презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ 30 (104): офіційна та культурна дипломатія. Перші представники незалежної України».

Відкрив захід перший проректор Університету «КРОК», доктор фізико-математичних наук, професор, Відмінник освіти України Кучко Андрій Миколайович, котрий після привітального слова запросив до виступу Ірину Борисівну Матяш – доктора історичних наук, професора, Голову правління громадської організації «Наукове товариство історії дипломатії та міжнародних відносин». Вона розповіла про проєкт, а також запропонувала перегляд відеофрагменту науково-освітнього проєкту.

 

Пишаємося, що саме у нашому навчальному закладі викладає один із фундаторів української дипломатії – доктор політичних наук, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол України Ткач Дмитро Іванович. Саме відеофрагмент з Дмитром Івановичем було презентовано сьогодні в читальній залі бібліотеки Університету. 

На презентації був присутній Міністр закордонних справ України (2007-2009 рр.), кандидат історичних наук Огризко Володимир Станіславович, він висловив свої схвальні враження від проєкту.

Цей захід мали змогу побачити не лише присутні гості в читальній залі, але і вся Україна: студенти навчальних закладів вищої освіти, де вдеться підготовка за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Це дало змогу студентам поспілкуватися з Дмитром Івановичем, отримати цікаві та змістовні відповіді на запитання.

Проєкт розпочато! Усім успіхів у його реалізації!

Оновлено: П'ятниця, 17 грудня 2021 15:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ: офіційна та культурна дипломатія Перші представники незалежної України»