Дискусійна панель СНТ на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах» — Університет «КРОК»

Новини та події

Дискусійна панель СНТ на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах»

15 грудня 2021 Новини та події

В рамках відзначення Міжнародного дня захисту прав людини 13 грудня 2021 року активісти Студентського наукового товариства Коледжу стали спікерами Дискусійної панелі на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах».

Онлайн-формат проведення дав змогу комфортної та відвертої розмови, водночас упродовж декількох годин тривала гостра та змістовна полеміка. Адже теми дискусії, заявлені студентством, мали надзвичайно актуальний характер.

А саме: студенти 1 курсу Євгеній Рущак, Божена Солонець, Олександра Кузьмінська присвятили свою увагу правам жінок в Афганістані; Сюзанна Кадур (1 курс Коледжу) виступила на тему «Сирія. Сучасний стан прав людей»; Назар Хоменко (1 курс Коледжу) «Громадянський рух у США «BlackLivesMatter»; Олександра Науменко (1 курс Коледжу) «Нігерія та сучасний стан прав людини».

Надзвичайно приємно, що розпочав дискусійну панель випускник Коледжу, а нині студент 3 курсу Університету, член Студентського наукового товариства Владислав Фуринець з виступом на тему «Конвенція про захист прав і основоположних свобод».

Модератори зустрічі: студентка 1 курсу, активістка СНТ Юлія Чхан та заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи Ірина Рибак.

У підсумку всі учасники відзначили, що ситуація із захистом прав людини у політично кризових суспільствах є надзвичайно складною, незважаючи на відкритість сучасного світу, однак провідне значення у допомозі суспільствам таких країн є міжнародна солідарність та загальна небайдужість, відвертість у визначення реального стану справ.

Оновлено: Середа, 15 грудня 2021 16:55
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дискусійна панель СНТ на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах»