Студенти Фахового коледжу – учасники Фестивалю автентики «Крізь призму українських традицій» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти Фахового коледжу – учасники Фестивалю автентики «Крізь призму українських традицій»

13 грудня 2021 Новини та події

10 грудня 2021 року у приміщенні Київського Національного Університету Технологій та Дизайну відбувалося чудове дійство – це фестиваль «Крізь призму українських традицій» від Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за участю студентства навчальних закладів міста.

Захід був дуже атмосферним, адже юнацтво мало змогу долучитись до яскравих локацій: це творчі майстерні з традиційних ремесел, інтерактивна програма «Українські вечорниці: звичаї, традиції, обряди».

З особливим захопленням молодь долучилась до майстер-класу з народних танців. І справжньою прикрасою заходу стали виступи зірок української естради, зокрема і видатної співачки сучасності пані Ніни Матвієнко.

Дійсно, фестиваль вийшов дуже яскравим івентом з яскравими локаціями, за участі молоді, вбраної в ошатні вишиванки, радісним, надзвичайно колоритним та ще й з традиційними смаколиками.

Сердечно дякуємо за таке чудове дійство української автентики його організаторам!!!

Оновлено: Понеділок, 13 грудня 2021 12:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти Фахового коледжу – учасники Фестивалю автентики «Крізь призму українських традицій»