Місяць екології в Коледжі: віртуальний стіл «Чому потрібно зберігати те, що дає нам можливість дихати» — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць екології в Коледжі: віртуальний стіл «Чому потрібно зберігати те, що дає нам можливість дихати»

23 листопада 2021 Новини та події

У Фаховому коледжі триває традиційний місяць екології. Нещодавно пройшов захід, який правління ЕКО ЛОТОСу визначили в дусі часу як віртуальний круглий стіл з надзвичайно актуальною темою «Чому потрібно зберігати те, що дає нам можливість дихати».

Модератороми зустрічі були голова ЕКО «ЛОТОСу» Дмитро Цуканов, а також заступник директора Коледжу Ірина Рибак.

Студенти презентували власне творче та досить аргументоване бачення теми, надали чудові рекомендації щодо впровадження відповідних важливих новацій та технологій, які убезпечують повітря від забруднення. Зокрема, користування електротранспортом, збереження та необхідність вирощування лісів, впровадження заборон щодо використання небезпечного палива, впровадження очищувальних технологій тощо. Надзвичайно емоційними та вражаючими були екологічні ессеї студентсва.

Щиро дякуємо нашим екосвідомим студентам 1 курсу за промовисті виступи на небайдужість до майбутнього нашої країни, цілої планети.

 

Активність відбулась в рамках реалізації проєкту ЄС Еразмус+ «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату»/ КЛІМАН.
Мета проєкту – допомогти університетам Грузії, Республіки Білорусь і України стати центрами розвитку досліджень кліматичного менеджменту для прискорення інтеграції в світовий кліматичний ринок і реалізації світових вимог по кліматорегулюванню шляхом впровадження кращих європейських практик у сфері запобігання зміни клімату, адаптації та мінімізації наслідків. 
 
Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +. 
Оновлено: Середа, 19 січня 2022 16:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць екології в Коледжі: віртуальний стіл «Чому потрібно зберігати те, що дає нам можливість дихати»