Фаховий коледж долучився до урочистої комеморації до Національного Дня Гідності та Свободи — Університет «КРОК»

Новини та події

Фаховий коледж долучився до урочистої комеморації до Національного Дня Гідності та Свободи

23 листопада 2021 Новини та події

19 листопада 2021 року студенти Фахового коледжу Університету «КРОК» долучились до урочистої комеморації до Дня Гідності та Свободи.

Захід відбувся за ініціативи та підтримки Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації та Інформаційно-виставкового центру Музею Майдану.

У рамках заходу студентство, представники Студентської Ради Коледжу разом із представниками адміністрації Коледжу, викладачами Ольгою Миргородською та Іриною Рибак долучились до бесіди щодо подій Революції Гідності у приміщенні Музею Майдану. А також молодь стала учасниками пам’ятної ходи Алеєю героїв Небесної Сотні, під час ходи запалено вічний вогонь свічок пам’яті й вдячності. Гаряче червоні гвоздики засяяли біля кожного пам’ятнику Алеї Героїв. І студенти, юнаки та дівчата, власноруч вдарили гучними дзвонами біля каплиці, пронизливий дзвін пронісся над Алеєю. Це той дзвін, який не забути. Низький уклін героям! Вічна пам'ять! Слава Україні!

Оновлено: Вівторок, 23 листопада 2021 14:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фаховий коледж долучився до урочистої комеморації до Національного Дня Гідності та Свободи