Студентський тренінговий проєкт «Школа подружнього життя»: триває — Університет «КРОК»

Новини та події

Студентський тренінговий проєкт «Школа подружнього життя»: триває

23 листопада 2021 Новини та події

18 листопада 2021 року відбулась друга зустріч в рамках програми тренінгу в онлайн-форматі «Школа подружнього життя». Тема: «Кохання як основа шлюбу». Цього разу спікером став популярний радіоведучий на РадіоМ, відеоблогер, лідер молодіжного руху «М316», шоумен, продюсер, сертифікований тренер програми, а також надзвичайно позитивний, відкритий до взаємодії з молоддю, чудовий сім’янин Ігор Середа. До речі, як зауважив Ігор, одружився дуже рано, але і нині має чудові стосунки в родині, в якій панує щире кохання. На тренінгу Ігор торкнувся важливої теми стосунків – це емпатія та щирість. Разом учасники зустрічі розглянули багатомірність проявів кохання та способів його вираження.

Приємно, що студентство Університету та Фахового коледжу, лідери КРОКівського студентського самоврядування з радістю долучаються до участі у тренінгу. І важливо було почути від тренерів програми, що можна обговорити хвилюючі молодь питання з теми стосунків навіть у персональному форматі й абсолютно безкоштовно.

Щиро дякуємо всім організаторам проєкту за цю чудову справу, зокрема Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), а також авторам проєкту – Громадській організації «Моє покоління».

Дякуємо ментору Ігорю Середі за відкрите спілкування. І проєкт продовжується, адже заплановані наступні зустрічі.

Оновлено: Вівторок, 23 листопада 2021 12:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студентський тренінговий проєкт «Школа подружнього життя»: триває