Вітаємо талановиту студентку Коледжу з перемогою! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо талановиту студентку Коледжу з перемогою!

12 листопада 2021 Новини та події

«Луківініада» – саме таку назву дали організатори Міжнародного відеоарт-фесту до Дня української писемності та мови.

Фестиваль був присвячений творчості Миколи Луківа – відомого поета і громадського діяча, автора слів легендарної пісні «Росте черешня в мами на городі».

Протягом кількох місяців учасники надсилали свої відеороботи з віршами Миколи Луківа, а переможців обирали за кількістю вподобань і оцінок глядачів у фейсбуці.

9 листопада організатори привітали з перемогою авторів найкращих відеопоезій, які, за словами експертів, «вразили візуальністю, мистецьким самовираженням, кінематографічністю, широким спектром творчого погляду». Серед переможців фестивалю – студентка 2-го курсу групи Ек-20к Фахового коледжу Університету «КРОК» Крутій Марина! Вітаємо нашу талановиту студентку, яка натхненно й лірично прочитала вірш М. Луківа «Тиха осіння пора» та її наставницю, викладачку української мови і літератури Ольгу Михайлівну Тицьку!

Марина й раніше брала участь у подібних заходах, адже любов до поезії в неї з дитинства: «Моя історія декламування віршів почалася з першого класу. Коли вчителька роздавала слова до свята, мені дістався маленький віршик, роль була не цікава. Я з трепетом у серці мріяла зіграти фею, однак цю роль віддали дівчинці 5-го класу і сказали, що вона для мене занадто важка. Але бажання зіграти фею перемогло. Я все-таки переконала вчительку і отримала цю роль. Це був мій перший успіх. Потім я брала участь у конкурсах читців у школі, вигравала призові місця, здобула призове місце у конкурсі екскурсоводів у районі».

Як зазначає Марина, їй подобається декламувати монологи, «в яких можна показати яскраву палітру почуттів та емоцій», які змушують людину зазирнути глибоко собі в душу.

Бажаємо Марині й надалі відкривати дивовижний поетичний світ, дарувати слухачам красу й милозвучність українського слова і перемагати в усіх майбутніх конкурсах і фестивалях!

Оновлено: П'ятниця, 12 листопада 2021 17:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо талановиту студентку Коледжу з перемогою!