«Школа подружнього життя»: тренінговий проєкт в онлайн-форматі — Університет «КРОК»

Новини та події

«Школа подружнього життя»: тренінговий проєкт в онлайн-форматі

07 листопада 2021 Новини та події

Нещодавно в Університеті «КРОК» та Фаховому коледжі стартував новий тренінговий проєкт в онлайн-форматі «Школа подружнього життя».

Даний проєкт відбувається в рамках плідної співпраці з Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Сама тренінгова програма є авторською та ліцензованою. Її засновник – Олег Олійник: сімейний коуч, магістр освітніх, педагогічних наук вищої школи педагогіки, тренер для тренерів ліцензованої програми «Школа подружнього життя», керівник Всеукраїнського проєкту «Школа подружнього життя», керівник Громадської організації «Моє покоління».

Першим спікером в рамках програми став сертифікований тренер, відомий шоумен, актор, продюсер, теле- і радіоведучий, надзвичайно позитивний та щирий В’ячеслав Матюхін. Модератором зустрічі була Ірина Рибак, заступник директора Фахового коледжу, доцент кафедри міжнародних відносин та журналістики Університету. До зустрічі долучилось проактивне студентство, представники студентського самоврядування Університету та Коледжу, керівниця департаменту зі студентських питань Університету Валерія Маліхова.

У дуже теплому та позитивному форматі студентська молодь мала змогу познайомитись із поняттями «кохання» та «закоханності» не лише крізь призму розуміння цих понять сучасною психологією, але і з точки зору персонального досвіду спікера. В’ячеслав поділився секретами щирих стосунків та щасливого родинного життя. Надзвичайно імпонувало, що головну роль у щасливому коханні відіграє гармонійне особисте самопочуття та взаємне бажання робити спільне життя пари радісним та усвідомленим.

Щиро дякуємо Департаменту молоді та спорту КМДА за реалізацію проєкту. Авторам тренінгової програми бажаємо успіхів у цій важливій справі. Дякуємо ментору В’ячеславу Матюхіну за чудове та змістовне спілкування. І проєкт продовжується, адже заплановані наступні зустрічі.

Оновлено: Понеділок, 08 листопада 2021 09:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Школа подружнього життя»: тренінговий проєкт в онлайн-форматі