Візит до Польщі — Університет «КРОК»

Новини та події

Візит до Польщі

07 листопада 2021 Новини та події

З 25 по 29 жовтня 2021 року відбувся візит до Польщі у рамках Міжнародного проєкту з дуальної освіти COOPERA.

Заступник завідувача кафедри міжнародних відносин та журналістики Неля Миколаївна Момот, директор Центру розвитку кар’єри Олександр Федорович Карлов і кар’єрний консультант Анастасія Якименко відвідали WSB Університет у м. Доброва Горнича (Польща). Зустрічі з викладачами і студентами, захоплива екскурсія університетом, цікаві workshop – те, чим поділилися з нами партнери. Польські колеги розповіли, як WSB Університет співпрацює з бізнесом, стосовно працевлаштування студентів, які процедури існують у рамках реалізації проєктів з дуальною формою освіти. Ми познайомилися з тим, як працює офіс Розвитку кар'єри студентів.

Відвідали технологічний парк у м. Краків, де побачили сучасні підходи до здійснення трансферу науки і знань у виробництво. Японська фірма KAVASAKI продає технічних роботів для виробництва за допомогою польських партнерів. Тобто поляки збирають роботів, продають у Польщі на заводи та їх обслуговують за допомогою оснащення 5-G. У цьому хабі є навчальний центр, де стажуються також і студенти.

Екскурсія до Музею Сілезії у м. Катовіце, екскурсія по м. Краків – такою насиченою була програма візиту.

Від імені команди Університету «КРОК» ми дякуємо колегам з WSB University за цікаву співпрацю та досвід, яким вони радо з нами діляться!

Оновлено: Неділя, 07 листопада 2021 15:11
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Візит до Польщі