Проєкт «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA»: навчальний візит — Університет «КРОК»

Новини та події

Проєкт «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA»: навчальний візит

01 листопада 2021 Новини та події

25-29 жовтня 2021 року команда Університету «КРОК» взяла участь у навчальному візиті в м.Домброва-Гурніча (Польща) у рамках проєкту «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA».

Команда від Університету «КРОК», учасники проєкту Erasmus+ CBHE «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA»: Анастасія Якименко, кар`єрний консультант ЦРК, професійний коуч, Олександр Карлов, Директор Центру розвитку кар’єри, Неля Момот, заступник завідувача кафедри міжнародних відносин та журналістики відвідали WSB University у Dąbrowa Górnicza (м. Домброва – Гурнича, Польща).

Навчальний візит тривав з 25 по 29 жовтня 2021 року. WSB University – це група визнаних державою приватних університетів у Польщі. Університети WSB є найбільшою групою бізнес-шкіл у Польщі та проводять освітні заходи в десяти польських містах. У WSB University навчається близько 15 000 студентів, приблизно 2000 з них іноземні студенти з різних країн світу. У рамках навчального візиту учасники вивчили досвід впровадження моделей дуальної освіти в WSB University. А саме, колеги розповіли, як Університет співпрацює з бізнесом, стосовно працевлаштування студентів, які процедури існують у рамках реалізації проєктів з дуальною формою освіти.

Особливо було цікаво дізнатись як працює офіс Розвитку кар'єри студентів Університету, адже в Університеті «КРОК» також є Центр розвитку кар'єри. На зустріч було запрошено студентів, які навчаються по програмі дуальної освіти у сфері логістики, вони розповіли як поєднують навчання в Університеті та роботу, як роботодавці відносяться до їх графіку, які плюси та мінуси вони бачать для себе в такій формі здобуття освіти.

Від імені команди Університету «КРОК», дякуємо колегам з WSB University за організацію навчального візиту, ми отримали більше ніж розраховували для подальшої співпраці між Університетами та реалізації завдань проєкту COOPERA із запровадження програм дуальної освіти в Україні.

Оновлено: Понеділок, 01 листопада 2021 16:55
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Проєкт «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA»: навчальний візит