Cвяткування Erasmus Days — Університет «КРОК»

Новини та події

Cвяткування Erasmus Days

21 жовтня 2021 Новини та події

20 жовтня 2021 року відбулись заходи проєктів EU Erasmus+ MEDIATS «Медіація: навчання і трансформація суспільства» та INTERADIS «Адаптація та інтеграція міжнародних студентів» для студентів Університету «КРОК» у рамках святкування Erasmus Days.

Цього дня о 12:00 розпочався відбір студентів на двотижневе стажування до Нідерландів. У відборі взяли участь студенти програм Психологія та Global Business Management. Конкурсною комісією у складі Андрія Лотарєва, Начальника управління міжнародного співробітницта; Ольги Карпової, Директора Бізнес школи КРОК; Олени Наумової, доцента кафедри маркетингу та поведінкової економіки; Галини Богаченко, керівника проєктів та програм, було відібрано 7 студентів для участі у програмі.

Варто зазначити, що п'ятеро з них є випускниками програми «Медіація та менеджмент конфліктів» Бізнес школи «КРОК». Загалом у двотижневому стажуванні в рамках проєкту MEDIATS «Медіація: навчання і трансформація суспільства» бере участь 15 студентів Університету «КРОК»: 7 з них зараз стажуються в Університеті Сан Антоніо, м.Мурсія (Іспанія), ще 8 (7 відібраних та 1 студентка з програми «Медіація та менеджмент конфліктів», яка проходить без конкусрі) їдуть на стажування наприкінці жовтня.

З 14:00 розпочався інформаційний захід Erasmus Day, на якому були презентовані програми мобільності для студентів, а також Buddy менторство як частина реалізації проєкту INTERADIS, минулі учасники розповіли свої історії успіху.

Активності були приурочені до Всесвітнього святкування Erasmus Days.

 

Оновлено: П'ятниця, 22 жовтня 2021 16:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Cвяткування Erasmus Days